scroll down

Ailments

Semundjet

Ne  Qendren  e Rigjenerimit te Shendetit  Eveksia  kurojme  paciente  me problem ne  ecje, ne levizje,  ne mbajtje  ekuilibri , ne sjellje  dhe  ne problem  mendore qe shkaktohen nga :

 • Semundje te Sistemit Nervor Qendror
  • Frakture  te  Spinal Cord Injury  ( paraplegia , tetrapligia )
  • Fraktura  te  pjeses  se kokes
  • Episod ne  sistemin nervor  cerebral
  • Skleroze  te shumefishte
  • Sindrome  Parkinsoni
  • Tumore  te sistemit  nervor
 • Semundje te  Sistemit Nervor  Periferik
  • Polynevropati –polyradiculitis
  • Demtime  dhe  fraktura te nevrave
  • Semundje te Neuronit  Levizes
 • Gjendjet pas operimeve ne koke , ne shtyllen kurizore, ne kycet  si dhe  ne frakturat
 • Semundje te muskujve dhe kockave  dhe  dhimbje te shtylles kurizore , te kyceve  , te muskujve  dhe te  ligamenteve
 • Semundje pediatrike ( paralize cerebrale, kurim pas operacjonit  )
 • Fraktura atletike
 • Semundje revmatike ( artrit revmatik dhe  ankylosis )
 • Pas operacjoni dhe  prerje te  pjeses  se kembes apo dores
 • Semundje te zemres :  Rivendosje te funksionimit te zemres dhe frymemarjes  pas  episodi si infarkt  myokardiu ( zemre ) , semundje te zemres  dhe  problem  pas  operacjonit  nderhyres  ne  zemer .