scroll down

Evexia

Mrekullueshme
me një kontakt të njeriut

Evexia paraqet një qasje krejtësisht të re në terapi rehabilituese

Profili i Ndermarjes

EVEKSIA   eshte nje Qender  e Kurrimit – Rigjenerimit ,  eshte nje  structure  modern  e shendetit , me  reparte   kuruese mjekesore , me aparate  mjekesore te spacializuara , me paisje per rigjenerimin e te semureve  si dhe  personel me pervoje  qe kuron paciente  me probleme  te levizjes , te njohjes  dhe te  sjelljes  me qellim  vetsherbimin  dhe  kthimin  ne familje, ne pune  si dhe ne jeten e tyre  shoqerore te mepareshme .

        Eveksia  ndodhet  ne Chalkidiki , ne zonen  e Thessaloniki , disponon 165 shtreter  ne dhoma me nje dhe  dy krevate , repart te rigjenerimit te shpejte  te pacienteve  ne gjendje kome , laborator   radiologjik  dhe  mikrobiologjik  dhe  sherbime  te  kurimit te shkalles  se pare  me ambulance  dhe  reparte  diagnostike .

        Reparti  Management  i  Eveksias  eshte bazuar ne politika  te strategjise  me afat te gjate , ka ndjekur  modele  te vecante  te administrimit te pacienteve  dhe  me shpejtesi  ka zaptuar  nje pjese  te madhe te  tregut  te  rigjenerimit te pacienteve ne Greqi me 100 % kapacitet te krevateve  dhe vazhdon te  zhvillohet  ne menyre dinamike .

Mbeshtetje  dhe  Drejtim

          Duke mbeshtetur  dhe  drejtuar pacientin  tone hap pas hapi , duke  zbatuar politike  rigoroze  ne  administrimin  e  cilesise  se sherbimeve  tona , duke investuar ne dije dhe   trajnim te vazhdueshem  te bashkepuntoreve  tane , duke  adoptuar  si parim baze  seriozitetin , krijuam  brandname  ne Greqi  dhe  konkurojme ne Tregun Nderkombetar te Shendetit  dhe Rigjenerimit .

         Eveksia, nga   eshte pararoje  ne   turismin mjekesor  ne Greqi , kuron paciente  nga vende  te Komunitetit Evropian, nga Rusia, nga Ukraina, nga Kazakistani dhe nga  Egjypti.

       Ne  epoken kur  sistemet  e Shendetit  ne rang  boteror  kane ulur  sherbimet  dhe  kufizojne  shpenzimet  e tyre , Eveksia   pergjigjet me  cost effective  sherbime  per rigjenerimin  me cilesi  te  standartit te  larte , duke  investuar per  te ardhmen.

Objektivi ynë kryesor
është ndihma

ne udhëzues hap pas hapi për një trajtim të suksesshëm

Strategjia  jone

Strategjia  e  EVIKSIA  mbeshtetet  ne kater  koncepte baze ,  me  objekt  zhvillimin  afatgjate dhe  te  qendrueshem:

 • Kryerja e  zgjidhjeve  terapike me qender pacientin e semure.
 • Zhdervjelltesia dhe  pershatshmeria  e shpejte  ne  sfidat e te ardhmes.
 • Kerkim dhe novatorizem
 • Sisteme dhe  teknologji

Misjoni  yne       

         Puna  jene  eshte te ndihmojme  njerzit  qe te rifitojne  aftesite  e tyre b dhe te permiresojne  cilesine  e jetes  se tyre

ZGJIDHJE
për nevojat e

pacientit Detyra jonë është për të ndihmuar njerëzit të rifituar aftësitë e tyre dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës

Vlerat tona Themeltare

 • Serioziteti
 • Ndershmeria
 • Krijimtaria
 • Efikasiteti
 • Cilesia
 • Profesionalizmi
 • Novatorismi
 • Puna kolektive

Kultura  jone   

 • Dashurojme punen  qe bejme
 • Bashkepunojme te gjithe se  bashku  si  nje grup shkencor .
 • Fokusojme nevojat  e te semureve  tane  dhe funksionojme si nje familje .

Angazhimi  yne

       Zbatojme  zhvillimet  shkencore  dhe krijojme  forma  te reja  kurimi  per pacientet tane  duke u perpjekur  te  bejme  ndryshimin ne  jeten e  njerezve

Mbulojme  nevojat  dhe  japim  zgjidhje

    Funksionojme  me epiqender  nevojat e pacienteve  tane , me udhezues  novatorizmin ,  kerkimet dhe  zhvillimin.

 • Marim pjese  ne programet Evropiane  per shendetin dhe 
 • Krijojme zgjidhje Smart    per pacientet dhe te moshuarit
 • Planifikojme mbi bazen  e punes  ligjore , ambietit  te jeteses  se pacienteve
 • Meremi me kerkimet dhe  gjetjet  e metodave te reja  terapike per rigjenerimin  e te semureve .
 • Pervetesojme sherbimet  e-HEALTH dhe  e-REHABILITATION
Arrin Rezultatet
e shpejtë dhe mbresëlënëse.

Evexia arrin rezultate të shpejta dhe mbresëlënëse për shkak të kombinimit efektiv të ekipit tonë të fortë , njohuritë , ekspertizën shkencore dhe shqetësim të vërtetë për pacientin dhe familjen e tij .

Pikat  tona me te  Fuqishme

1. Pervoja 20 vjecare  e  rezultateve  te rigjenerimit  me treguew te larte rezultative te kurimeve .

2. Specializimi ne sherbimet  nevro rigjeneruese .

3. Grup I fuqishem mjekesh dhe kuruesve qe zbaton  teknika  te mirnjohura  dhe  metoda  terapie, duke ndjekur  zhvillimet e  shkences  dhe te teknologjise . 

4. Metoda te reja terapie dhe  rigjenerimi

5. Sherbimet tona , mjekesore, kuruese, rigjeneruese  jane te  certifikuara  ndryshme   me tre  forma nderkombetare te ndryshme per te siguruar

                    –  Sigurine e jetes  tuaj

                    –  Rezultatin  e sherbimit  te  dhene: 

a) Me  ISO  9001  nga  TUV  Hellas  per cilesine  e  sherbimeve mjekesore  dhe te  sherbimeve per  rigjenerimin e shendetit.

c) Me  ISO  22000  nga  TUV  Hellas per sigurine  e  ushqimit.

6. Sektori  i pacienteve  nderkombetar

7. Serioziteti   ne  gjithesine  e sherbimeve  te Qendres qe nga moment I hyrjes  deri ne  dalje .

8. Ambient  miqesor  si dhe  personel ku do te ndiheni « si ne shtepine  tuaj » .

Eveksia  arrin  rezultate  te shpejta  dhe  te ndjeshme  qe  kane te bejne me  me koordinimin  rezultativ te  grupit tone te  fuqishem , te dijes , te pervojes  shkencore si dhe  interesin  real  per pacientin  dhe familjen e tij .

Menyra e Funksionimit tone

Eveksia  funksionon mbi  bazen  e  protokolleve dhe  vlereson  rezultatet e rigjenerimit shendetsor  me   nepermjet grupeve te mirenjohura  te vleresimit ne shkalle nderkombetare  dhe  krahasohet me qendra  te njejta  te njohura ne te gjithe  boten .

      Programet   intensive  te rigjenerimit te shendetit  te personalizuara, te mbeshtetura ne  praktikat  te mirenjohura nderkombetare , ne rregullat  dhe udhezimet , ne  sherbimin personal dhe  kujdesin , si dhe  personeli yne miqesor , plotesojne me se miri   nevojat  e pacienteve, me dashuri  dhe  respekt.

 

star1   star2