scroll down

Η ομάδα που σας φροντίζει

Κάθε άνθρωπος που εντάσσεται στην ομάδα της Ευεξίας γίνεται μέλος μιας δραστήριας κοινότητας με κέντρο τον ασθενή και τις ανάγκες του. Γνωρίστε τους και δείτε πώς βλέπουν το έργο τους κοντά μας.

Κανδυλάκης Μανώλης

Φυσίατρος - Επιστημονικός Διευθυντής

Το έργο μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να ξανακερδίσουν τις ικανότητές τους. Η φιλοσοφία μας είναι να λειτουργούμε με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών μας και να βρίσκουμε λύσεις.

Βιογραφικό

Εμμανουήλ Κανδυλάκης

Ιατρός – Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης

Ο ιατρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, όπου και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθήνας, από όπου έλαβε το πτυχίο του το έτος 1998.

Κατόπιν ειδικεύτηκε στην ειδικότητα της Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στο Νοσ. ΚΑΤ για 3 μήνες (τμήμα Παθολογίας), στο Νοσ. Παίδων Πεντέλης για 1 έτος (τμήμα Ορθοπαιδικής και Νευρολογίας) και στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης για 3,5 έτη (τμήμα Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης) . Έλαβε την ειδικότητα της Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης στις 20/07/2009.

Έχει σπουδάσει  Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική με εξειδίκευση στο βελονισμό στο Πανεπιστήμιο TCM της Tianjin από το 2004 έως το 2005 και σήμερα είναι εκπαιδευτής βελονισμού.

Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Φ.Ι.ΑΠ κλινικής του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης και στο Κέντρο Αποκαάστασης ημερήσιας νοσηλείας Ανέλιξη από τον 6ο/2009 έως τον 1ο του 2010.

Από τον 1ο  του  2010 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Αποκατάστασης Ευεξία.

Είναι μέλος της Ελληνικής εταιρίας Φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης, του Ελληνικού συλλόγου Κινέζικης ιατρικής και επιστημονικός συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής κλινικής του Νοσ. ΑΧΕΠΑ.

Στέφας Λευτέρης

Φυσίατρος

Μία μικρή κίνηση, μία λέξη, ένα βήμα. Για εμάς, αυτές είναι οι στιγμές χαράς και περηφάνιας.

Μαντζουράνης Αθανάσιος

Ακτινοδιαγνώστης

Κάθε λεπτομέρεια είναι άξια σημασίας για την επίτευξη ενός μεγάλου στόχου.

Βιογραφικό

Αθανάσιος Μαντζουράνης

Ιατρός – Ακτινοδιαγνώστης 

Ο ιατρός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, όπου και ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Ιασίου της Ρουμανίας, από όπου έλαβε το πτυχίο του το έτος 1997. Κατόπιν ειδικεύτηκε στην ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής:  1) Στο νοσοκομείο Βοστάνειο της Μυτιλήνης για 1 χρόνο 2002-2003.  2) Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ  της Θεσσαλονίκης για 4 χρόνια 2004-2008. Έλαβε την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής στις 15-2-2009.

Εξειδικεύτηκε στον ´Ορθιο Ανοιχτό Μαγνήτη Upright MRI και τις εφαρμογές του το 2010 στη Fonar ,Melville , NY, USAΕργάστηκε  ως επιστημονικός υπεύθυνος ιατρός ακτινοδιαγνώστης στο διαγνωστικό κέντρο ΟΡΘΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Upright MRI στη  Θεσσαλονίκη την  3ετία 2011-2014. Από το 2012  έως σήμερα εργάζεται ως ιατρός Ακτινοδιάγνωστης στο κέντρο Αποκατάστασης ΕΥΕΞΙΑ.                                                

Είναι μέλος της  Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας , της Ακτινολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος  της International Weight Bearing Imaging Society. (IWBIS)

Σαπαρδάνης Ιορδάνης

Πνευμονολόγος

Είναι πολύ σημαντικό να νοιώθει ο ασθενής και η οικογένειά του ότι είναι σε καλά χέρια. Την γνώση και την κατάρτιση πρέπει να την ξεπερνούν μόνο η ειλικρίνεια και το ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Βιογραφικό

ΣΑΠΑΡΔΑΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Ιατρος – Πνευμονολόγος 

Ο ιατρός  Σαπαρδάνης Ι. συμμετείχε σε  50 ογκολογικά ερευνητικά πρωτόκολλα, έχει ανακοινώσει 10 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή συνέδρια και 20 εργασίες σε ελληνικά συνέδρια. Έχει 14 δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και 5 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Έχει διακριθεί με 2ο Βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης στο 18ο Πανελλήνιο συνέδριο νοσημάτων θώρακα Θεσσαλονίκη 2009.

Α) Εξειδίκευση στην Ογκολογία πνεύμονα

Β) Εξειδίκευση στην επεμβατική πνευμονολογία – βρογχοσκόπηση

C) Εξειδίκευση στην εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση καρδιοαναπνευστικών ασθενών

D) Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση ρυπαρού τραύματος, έλκη κατακλίσεων

E) Πιστοποίηση ALS

Επιστημονικός συνεργάτης της πνευμονολογικής – ογκολογικής κλινικής και της μονάδας βρογχοσκόπησης του αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο»

(1993) Πτυχιούχος ιατρικής σχολής.

(1993-1996) Άσκηση στην γενική χειρουργική στην Πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του Βελιγραδίου Σερβίας.

( 1997-2000) Άσκηση στην παθολογία – ογκολογία στο Α.Ν.Θ «Θεαγένειο».

(2001-2003) Γενικός γραμματέας της οργάνωσης A.H.E.P.A τμήμα Θεσσαλονίκης, ALEXANDER THE GREAT CHAPTER.

(2000-2004) Ως ερευνητής, επιμελητής, συντονιστής ερευνητικών πρωτοκόλλων στην Ελληνική ογκολογική ερευνητική ομάδα H.O.R.G

(2003-2004) Άσκηση στην πνευμονολογία – ογκολογία στο Α.Ν.Θ «Θεαγένειο».

(2007-2010) Άσκηση στην πνευμονολογία στην Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

(2009) Άσκηση στο MEDICAL  THORACOSCOPY  ERS SCHOOL.

(2014) Εξειδίκευση στην κλινική εργοσπιρομετρία και αποκατάσταση στο εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Λειβαδιώτη Στελλίνα

Προϊσταμένη Νοσηλευτικού Τμήματος

Η ανάρρωση γίνεται πιο γρήγορα όταν όλα είναι σωστά και φροντισμένα και όταν ο ασθενής νιώθει ότι βρίσκεται σε οικείο, οικογενειακό περιβάλλον.

Μιχάλη Μπόρα

Θεραπεύτρια

Όταν ο ασθενής διδαχθεί να δουλεύει μαζί σου, η βελτίωση μπορεί να είναι εντυπωσιακή. Κάθε φορά νιώθω περήφανη για τα όσα καταφέρνουμε μαζί.

Βούκα Χρύσα

Νοσηλεύτρια

Ένα ζεστό άγγιγμα και ένα ειλικρινές χαμόγελο είναι από τα πιο θεραπευτικά πράγματα στον κόσμο.

Βίκη Κουβελιώτη

Υδροθεραπεία

Η ευεργετική επίδραση του νερού φαίνεται στους ασθενείς γιατί πραγματικά νιώθουν καλύτερα και πιο σίγουροι για τον εαυτό τους. Το νερό εξασφαλίζει την ευχάριστη συνεργασία που θέλουμε για να δούμε γρήγορα την επιτυχία.

Τσιόλας Μίλτος

Νοσηλευτής

Αυτό το δέσιμο που δημιουργείται ανάμεσα στο νοσηλευτή και στον ασθενή είναι μία γέφυρα που μπορεί να οδηγήσει στη γρήγορη ανάρρωση. Έργο μας είναι να παρέχουμε την υποστήριξή μας κάθε στιγμή.

Καλογήρου Γιώργος

Θεραπευτής

Η ανθρώπινη επαφή είναι το κλειδί στο έργο μας. Αντίπαλός μας είναι ο χρόνος. Και σε αυτή την κούρσα βγαίνουμε πάντα νικητές.

Τσομπάνη Μαρία

Θεραπεύτρια

Στήριξη, κατανόηση, καλή ψυχολογία. Αυτά είναι τα εργαλεία που φέρνουν την αισιοδοξία και τελικά, την επιτυχία.

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος

Chef

Όχι «σαν σπιτικό» αλλά πραγματικά σπιτικό, νόστιμο, υγιεινό φαγητό, μαγειρεμένο με φροντίδα και μεράκι, σύμφωνα με το πρόγραμμα του κάθε ασθενή. Η διατροφή είναι στο κέντρο της υγείας και της αποκατάστασης.

Νικολαΐδης Λάζαρος

Οδηγός Τραυματιοφορέας

Όταν δεις στα μάτια των ανθρώπων την ευγνωμοσύνη, λυγίζεις. Μη μας ευχαριστείτε, κάνουμε απλά τη δουλειά μας.

Γκουτζέλη Θάλεια

Τμήμα Καθαριότητας

Το βλέπουν και το καταλαβαίνουν οι ασθενείς όταν κάνεις τα πάντα για να είναι όλα τέλεια και πεντακάθαρα. Το χαμόγελό τους τα λέει όλα.

Γκαλτσίδης Σπύρος

I.P.D

Στόχος όλων μας είναι η πραγματοποίηση των στόχων σας. Η επίτευξη τους είναι η αυτό που εμπνέει την ομάδα μας και φυσικά εσάς. Όταν προσπαθείς και πιστεύεις όλα είναι εφικτά.