scroll down

Evexia

ΥΠΕΡΟΧΗ
με ανθρώπινο άγγιγμα

H Ευεξία παρουσιάζει μια συνολικά νέα προσέγγιση για θεραπείες αποκατάστασης

Το Προφίλ της Εταιρείας

Η ΕΥΕΞΙΑ είναι Κέντρο Αποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, μία  σύγχρονη δομή υγείας, με ιατρικές νοσηλευτικές μονάδες, με εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό αποκατάστασης και έμπειρο προσωπικό που περιθάλπει ασθενείς με κινητικά, γνωσιακά και συμπεριφορικά προβλήματα.

Στόχος του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ στη Θεσσαλονίκη υπήρξε από την πρώτη στιγμή η παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αποκατάστασης με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση της δυνατότητας για αυτοεξυπηρέτηση και επιστροφή των ασθενών στην οικογένεια, την εργασία και την προτέρα κοινωνική ζωή τους.

Η Ευεξία βρίσκεται στο δρόμο για Χαλκιδική, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και διαθέτει 165 κλίνες σε μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια,μονάδα οξείας αποκατάστασης ασθενών σε κωματώδη κατάσταση, ακτινολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Επίσης εντός του κέντρου αποκατάστασης Ευεξία παρέχονται υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης από τα ιατρεία και τα διαγνωστικά του τμήματα.

Η ειδοποιός διαφορά του ΚΑ ΕΥΕΞΙΑ έναντι του ανταγωνισμού, έγκειται στην πληρότητα και την εξειδίκευση των λύσεων αποκατάστασης που δύναται να προσφέρει σε όσους χρήζουν των υπηρεσιών του.

Αρωγοί του σε αυτήν την προσπάθεια αποτελούν : η μακρόχρονη εμπειρία, η εξειδίκευση και ο υψηλός επαγγελματισμός του προσωπικού του, η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης με σεβασμό στη μοναδικότητα του εκάστοτε ασθενή και των αναγκών του και τέλος η συνεχή επένδυση στην έρευνα, απόκτηση και χρήση τεχνολογιών αιχμής στον τομέα της αποκατάστασης.

Αυτοί είναι και ο λόγοι για τους οποίους η ΕΥΕΞΙΑ ταχύτατα κατέλαβε μεγάλο μερίδιο της αγοράς αποκατάστασης στην Ελλάδα επιτυγχάνοντας την ολοένα και υψηλότερη πληρότητα των κλινών της καταφέρνοντας παράλληλα να εξελίξει την παρουσία της στο Εξωτερικό, με δυναμικότερο ρυθμό.

Υποστήριξη και Καθοδήγηση

Υποστηρίζοντας και καθοδηγώντας τον ασθενή μας βήμα – βήμα, εφαρμόζοντας αυστηρή πολιτική διαχείρισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, επενδύοντας στη γνώση  και τη συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας, υιοθετώντας ως θεμελιώδη αρχή την αξιοπιστία, χτίσαμε brandname στην Ελλάδα και επιχειρούμε στη Διεθνή Αγορά Υγείας και Αποκατάστασης.

Το κέντρο αποκατάστασης Ευεξία από τους πρωτοπόρους στον ιατρικό τουρισμό στην Ελλάδα, νοσηλεύει ασθενείς από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρωσίας, Ουκρανίας, Καζακστάν και Αιγύπτου.

Με ποιότητα υπηρεσιών αντίστοιχη με τα κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού σε μία εποχή που τα συστήματα Υγείας παγκοσμίως μειώνουν τις παροχές και περιορίζουν τις δαπάνες τους, η Ευεξία ανταποκρίνεται με cost effective υπηρεσίες αποκατάστασης  με υψηλής ποιότητας standards, επενδύοντας στο μέλλον.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ
είναι η βοήθεια

σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα σε μια επιτυχημένη θεραπεία

Η Στρατηγική μας

Η στρατηγική της ΕΥΕΞΙΑ στηρίζετε σε τέσσερις βασικές αρχές, με στόχο τη μακροχρόνια και βιώσιμη ανάπτυξη:

 • Ανάπτυξη θεραπευτικών λύσεων με επίκεντρο τους ασθενείς
 • Ευελιξία και ταχεία προσαρμοστικότητα σε μελλοντικές προκλήσεις
 • Έρευνα και Καινοτομία
 • Συστήματα και τεχνολογίες

Η αποστολή μας

Η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

ΛΥΣΕΙΣ
για τις ανάγκες του ασθενούς

Η δουλειά μας είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Οι Θεμελιώδεις Αξίες μας

 • Αξιοπιστία
 • Ακεραιότητα
 • Δημιουργικότητα
 • Αποτελεσματικότητα
 • Ποιότητα
 • Επαγγελματισμός
 • Καινοτομία
 • Ομαδική Δουλειά

Η κουλτούρα μας

 • Αγαπάμε αυτό που κάνουμε
 • Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί ως μία επιστημονική ομάδα
 • Εστιάζουμε στις ανάγκες των ασθενών μας και λειτουργούμε σαν μια οικoγένεια

Η δέσμευσή μας

Χρησιμοποιούμε τις επιστημονικές εξελίξεις και δημιουργούμε νέες θεραπευτικές λύσεις για τους ασθενείς μας, φιλοδοξώντας να κάνουμε την διαφορά στη ζωή των ανθρώπων.

Καλύπτουμε ανάγκες και δίνουμε λύσεις

Λειτουργούμε με επίκεντρο τις ανάγκες των ασθενών μας, με οδηγό μας την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη.

 • Συμμετέχουμε σε Ευρωπαϊκά προγράμματα υγείας και καινοτομίας
 • Δημιουργούμε Smart λύσεις για τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους
 • Σχεδιάζουμε με βάση την εργονομία,το περιβάλλον διαβίωσης των ασθενών μας
 • Ασχολούμαστε με την έρευνα και την αξιολόγηση νέων θεραπευτικών μεθόδων αποκατάστασης
 • Υιοθετούμε υπηρεσίες e-HEALTH και e-REHABILITATIOΝ
ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ
γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα

Η Ευεξία πετυχαίνει γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που οφείλονται στον αποτελεσματικό συνδυασμό της δυνατής ομάδας μας, της γνώσης, της επιστημονικής εμπειρίας και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή και την οικογένεια του.

Τα Δυνατά μας Σημεία

 1. Εμπειρία 20 ετών στην αποκατάσταση με υψηλούς δείκτες αποτελεσματικότητας των θεραπειών μας.
 2. Εξειδίκευση στις υπηρεσίες νευροαποκατάστασης.
 3. Δυνατή ομάδα ιατρών και θεραπευτών που εφαρμόζει διεθνώς καταξιωμένες τεχνικές και μεθόδους θεραπείας, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της τεχνολογίας.
 4. Νέες μέθοδοι θεραπείας και αποκατάστασης.
 5. Οι υπηρεσίες μας, ιατρικές, νοσηλευτικές, αποκατάστασης είναι διαφορετικές πιστοποιημένες με τρία διαφορετικά διεθνή πρότυπα για να εξασφαλίζουν
  • Την ασφάλεια της υγείας σας.
  • Την αποτελεσματικότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας.
   Με ISO 15224 από την TUV Hellas για την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αποκατάστασης.
   Με ISO 22000 από την TUV Hellas για την ασφάλεια της σίτισης.
 1. Тμήμα διεθνών ασθενών.
 2. Αξιοπιστία στο σύνολο των υπηρεσιών του Κέντρου από την στιγμή της εισαγωγής μέχρι το εξιτήριο.
 3. Φιλικό περιβάλλον και προσωπικό για να αισθάνεστε «σαν στο σπίτι σας»

Η Ευεξία πετυχαίνει γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που  οφείλονται στον αποτελεσματικό συνδυασμό της δυνατής ομάδας μας, της γνώσης, της επιστημονικής εμπειρίας και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ασθενή και την οικογένεια του.

Ο Τρόπος Λειτουργίας μας

Η Ευεξία λειτουργεί βάση πρωτοκόλλων και αξιολογεί τα αποτελέσματα της αποκατάστασης με διεθνώς αναγνωρισμένες κλίμακες αξιολόγησης και συγκρίνεται με τα αντίστοιχα κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Τα εξατομικευμένα εντατικά προγράμματα αποκατάστασης, βασισμένα σε αποδεδειγμένες διεθνείς πρακτικές, κανόνες και οδηγίες, την προσωπική  εξυπηρέτηση και φροντίδα και το φιλικό προσωπικό  μας ικανοποιούν τις ανάγκες  των ασθενών, με αγάπη και σεβασμό.